Sommar i Alvesta

Sommar i Alvesta - kul för alla barnen!

Många aktiviteter är öppna – vilket betyder att det bara är att dyka in på aktiviteten och vara med! Andra aktiviteter kräver anmälan, mer info om detta finns på respektive sida i kalendern, men information om var och hur du anmäler dig

Sommarbokklubb!

Varje måndag under hela sommarlovet träffas sommarboksklubben på Alvesta
bibliotek. Där blir det boktips, pyssel, tävlingar och andra roliga aktiviteter kring
böcker och läsning. Utöver bokklubben i Alvesta kommer det finnas tillfällen i Moheda och i Vislanda!

Utomhus fritidsgård!

Måndagar, onsdagar och fredagar kommer Alvesta fritidsgård vara öppen, med twisten att den är utomhus i anslutning till spontanidrottsplatsen, samma adress som fritidsgården är på! Låna bollar till basket, eller fotboll. Skejtboards kommer även finnas! 

Kulturaktiviteter

Sport och fritid

Prova på film i olika former, kanske för endast en dag eller under en flera dagars workshop. Lär dig dansa i en eller flera workshops och kanske även var med i en uppvisning? Eller glassa runt och kika på flera filmer under en heldag med bio och glass?

Dansa olika former av dans, eller var med på fotbollsskola. Eller kanske är du sugen på något mer adrenalinfyllt såsom skejtboard? Isåfall kan du komma och låna en bräda på fritidsgården. I Vislanda satsar skol-if stort på Idrottsfritids, med massor av olika rörelseaktiviteter!

Hagaparken

Mobil fritidsledare

Musikskolans festivalvecka är igång lite tidigare än sommarlovet, men värmer upp parken med en konsertkväll den 4 juni! Därefter finns möjligheten till att spela minigolf under sommaren. Vem vet? Det kanske dyker upp någon mer aktivitet där? 

Den populära satsningen mobil fritidsledare är åter tillbaka! Släpet är fyllt med massor av häftiga aktiviteter. I år kommer det även finnas med bumperballs! Fritidsledarna kommer åka runt till följande orter: Alvesta, Hjortsberga, Vislanda, Moheda och Grimslöv.